Rahsia Menjana Pendapatan Dengan Amway

Nak tahu rahsia menjana pendapatan dengan Amway? Amway ni bukan lagi bisnes biasa-biasa. Ia macam hidup dalam sebuah dunia yang penuh peluang dan kejutan. Kalau anda jenis yang rajin dan berani mencuba, pendapatan yang akan dihasilkan tak terhad.

Kelebihan Jana Pendapatan Dengan Amway

Amway ada 14 jenis bonus. Dan itu yang tersurat, namun sebenarnya ada lagi bonus yang tidak tersurat.( yang kadang2 tidak terfikir pun). Antara kelebihan jana pendapatan dengan Amway ialah

  • Ahli Amway dapat membeli barangan Amway dengan potongan harga 20%-25%. BUKAN AHLI TIDAK BOLEH BELI DI KEDAI AMWAY.
  • Free access utk log in ke www.amway.my. Boleh order online, baca info tentang product, dan instruct Amway untuk deliver produk terus ke pelanggan anda di seluruh Malaysia.
  • Sekiranya ada barangan yang rosak atau perlu dipulangkan, ahli boleh terus walk in atau bagi kepada penaja untuk di hantar ke kedai Amway untuk servis. Sparepart pun boleh dibeli.
  • Boleh menyertai seminar, kelas, rally dan acara yang dianjurkan Amway.
  • Peluang memiliki perniagaan sendiri dengan modal serendah RM60.
  • Dapat pasarkan barangan bertaraf dunia seperti amway home, Philips, Dreamland, Artistry, Nutrilite, Atmosphere, espring.
  • Peluang memperolehi 14 jenis pendapatan. Kalau makan gaji, dapat 1 jenis pendapatan. Dalam Amway ada 14 jenis pendapatan termasuklah pencen yang boleh diwarisi hingga ke anak cucu.
  • Plan pemasaran 100% syariah compliance.
  • Terdapat bermacam bonus seperti bonus bulanan, bonus tahunan, melancong, pencen dan paling penting ianya boleh diwariskan ke generasi kita

Kalau kita sendiri nak pasarkan jenama-jenama seperti di atas, perlukan modal yang besar, kena buka kedai. Pengedar Amway tidak perlu buka kedai, tidak perlu simpan stok, tidak perlu uruskan delivery, tidak perlu sediakan barang promosi. Semua partner kita, Amway yang sediakan.

Kenapa Perlu Join Ahli Amway

Tak kira pangkat, baru join sehari pun dapat harga sama dengan yang berpangkat tinggi dalam Amway ni tau, tiada istilah dropship, ejen, stokis. Itu yang paling best buat bisnes dengan AMWAY. Paling best TAK PERLU simpan stok. So kita tak payah nak pening kepala kalau stok tak terjual.

Untuk pengetahuan bersama, setiap supplement, makanan dan minuman dijamin organik dan halal. Kerana amway mempunyai ladang, kilang dan saintis sendiri ya. So takde istilah tumpang-tumpang kilang org lain

Nak register ABO KE APC? Dedua pun ada kelebihan yang lebih kurang sama, cuma ABO u all boleh tambah pendapatan.

Jom jadi ahli Amway sekarang juga dan dapatkan manfaat dengan jadi ahli. Aewin mencari 20 wanita yang komited untuk dibantu menjual barang Amway hanya dari rumah. Jom wasap Aewin di +60139561025 (klik je akan dibawa ke wasap)

Cara Mulakan Bisnes Amway

konsep jana pendapatan dengan amway

Ada yang tanya, macamana nak mulakan bisnes Amway ni?

Jawapannya, Anda hanya perlu register ahli amway bisness owner (ABO) hanya RM60 SAHAJA.

Then dah layak dapat harga ahli. Kita mulakan dengan bertukar hypermarket. Boleh beli untuk kegunaan sendiri atau pun nak jual.

Amway ada 700+ jenis product,semuanya best2 dan organik pulak tu. Rugi tak cuba.

Dapat lagi Voucher untuk ahli baru bernilai RM120…(RM20+RM20+RM20+RM20+RM20+RM20+)

Ibarat Daftar ahli macam FREE jer weh. Nak bisness Amway, Tak Perlu simpan stok banyak2.

Sebab barang yang orang nak kita akan order bila dah ada buyer.

Dan tak perlu susah payah kita nak pergi pos sendiri sebab Amway yang akan deliver kepada pembeli.

So ape tugas kita?

Kita hanya perlu sharing dari hati. Dari pengalaman sendiri menggunakan barang2 tersebut. Kita secara tak langsung, Branding diri pada orang sekeliling kita.

Ada orang nak, baru kita submit order secara online boleh. Yang mana nak walk in ke mana2 kedai terdekat pun boleh. (Semua bergantung pada kita)

Leave a Comment