Sistem Rawatan Air: Penapis Air eSpring Amway

Artikel kalini Aewin nak cerita pasal Penapis air Espring. Sistem rawatan air eSpring Amway adalah yang pertama sekali menggunakan teknologi lampu UV tanpa wayar yang dapat memusnahkan bakteria dan virus

Dalam penapis air Amway ini juga ada filter organik yang dapat menapis dan menyekat bahan tercemar, serta skrin di penapis air eSpring boleh memberitahu kualiti air yang masuk dalam penuras kita, dan boleh bagitahu tahap katrij yang digunakan.

Penapis air eSpring Amway

penapis air espring amway

Kalau korang nak tahu, eSpring merupakan jenama penapis air di rumah no 1 dimana Sistem Rawatan Air eSpring adalah hasil penyelidikan lebih 20 tahun dalam teknologi rawatan air. Antara sebab kenapa Aewin suggest korang perlu ada penapis air ini ialah

  • e Spring Amway merupakan jenama sistem perawat air di rumah no 1 di dunia dari segi jualan mengikut perkiraan tahun 2014
  • Kelebihan eSpring adalah mengekalkan mineral dalam minuman pada masa sama menuras bahan cemar, virus dan bakteria (lebih 140 bahan cemar penyebab penyakit)
  • Filter organik dari tempurung kelapa yang diproses menjadi karbon aktif yang dimampatkan. Dapat menapis bahan cemar & menyekat bahan-bahan cemar organik
  • Lampu UV tanpa wayar (UV sebyk 40 mJ/sm2) dapat memusnahkan virus dan bakteria menjadikan air selamat bersih dan sihat untuk di minum
  • Dengan cip pintar yg dipatenkan, kita tidak perlu ingat tarikh bila perlu tukar (5000L / 1 tahun), sebaliknya akan keluar lampu amaran untuk menukar filter
  • eSpring hanya mempunyai satu filter karbon iaitu katrig yang perlu ditukar
  • Kadar aliran air oleh eSpring adalah tinggi 3.4 liter setiap seminit cukup untuk memenuhkan gelas dalam beberapa saat
  • Maintenance nya murah, tiada air dibazirkan berbanding RO dan anda sendri boleh buat untuk tukar filter
  • NSF International Certification: NSF/ANSI 42, 53, 55 & 401
  • WQA International Certification: Mohor Emas

Setiap orang ada pilihan hati masing-masing. Ada yang nak penapis air jenis xxxway, ada yang nak **koo. Ada yang beli cash. Ada yang bayar ansurans bulan-bulan. Tapi tahukah anda antara semua penapis air tu ada 1 ni penapis air terbaik pernah ada?

Sejak kenal dengan penapis air eSpring dari amway ni memang dah tak cari lain. Setia dengan e Spring je.

Yelah, dahlah comel. Cara pasang pun mudah. Tak banyak wayar. Papan pemuka pula digital. Espring ni ada fungsi memory chip. Setiap liter air yang keluar, dia akan auto calculate. Espring ada motherboard la kiranya. Lagi advance gitu. Minum air pun rasa selamat.

Harga Penapis Air e Spring Amway

Harga penapis air espring amway ialah RM 4,250.00

Anda boleh dapatkan penapis air eSpring ni dari saya Aewin ABO Amway yang berdaftar dengan Amway. Klik je Detail Sistem Rawatan Air ESpring

Kebaikan Perawat Air e Spring

rawatan air espring amway

Sebenarnya banyak kelebihan eSpring. Antaranya ialah mengekalkan mineral dalam minuman pada masa sama menuras bahan cemar, virus dan bakteria (lebih 140 bahan cemar penyebab penyakit). Selain itu

  • Ada UV light – utk membunuh kuman dan virus
  • Satu2nya perawat air rumah yg ada UV light
  • Membekalkan air minerals, bukan air RO (reverse osmosis)
  • Hanya menapis kotoran2, tanpa membuang minerals di dalam air
  • Filter E-Spring seluas 60 padang bola, dipadatkan dlm 1 E-Spring
  • Menjimatkan bil letrik anda
  • Mudah dipasang – kerana E-Spring dibuat tanpa sebarang screw
  • Mudah utk diservice sbb kita bole tukar sendiri filter

Lagi satu, bila guna penapis air eSpring dari Amway ni tak rasa terbeban sangat dengan komitmen bulanan. Uolls boleh beli cash je tau. Nak lagi murah? Jadi ahli terus. Kalau nak jadi ahli boleh refer: Nak Jadi Ahli Amway

Bab servis jangan risau. Walaupun penapis air e Spring Amway sebenarnya boleh diservis sendiri je, sebab mudah, tapi kami tetap sediakan perkhidmatan servis selepas jualan secara PERCUMA!

Nak pergi ke mana-mana ja tapi tak nak putus bekalan air bersih, bawa aje penapis air eSpring dari amway ni asalkan ada plug dan ada paip. Jimat takyah belì air mineral berbotol-botol.

Kalau nak tahu lagi dengan keistimewaan menggunakan penapis penuras air eSpring, klik je: Detail Sistem Rawatan Air ESpring. InsyaALLAH Aewin akan bantu.

Baca juga:

Leave a Comment