Perbezaan APC dan ABO Amway

Harini Aewin nak cerita pasal beza APC dan ABO. Sebab dalam Amway ni kalau nak jadi ahli Amway boleh pilih nak jadi yang mana. Samada nak jadi APC atau ABO Amway.

Kalau daftar ABO boleh buat bisnes terus dan jana income terus. Tapi kalau pilih APC hanya untuk kegunaan diri sendiri ja. Boleh pilih ikut keperluan dan boleh dapat harga ahli untuk penjimatan.

Boleh beli barang di kedai Amway yang berdekatan dengan anda terus. Dah jadi ahli tu boleh cuba produk mampu milik dari Amway ni. Berbaloi pakai sebab tahan lama.

Dua-dua adalah ahli yang berdaftar dengan Amway, dua-dua dapat beli dengan harga ahli tapi ada perbezaan lain yang perlu anda tahu selain dari yuran daftar. Jom Aewin terangkan beza APC dan ABO dengan lebih detail.

Kelebihan APC Amway

 • Daftar RM20

Untuk jadi APC, yuran daftar setahun hanya RM20 sahaja

 • Boleh beli dengan harga ahli

Bila dah jadi APC, boleh beli barang Amway dengan harga ahli. Dapat jimat dah disitu

 • Dapat voucher RM20 bila daftar

Dengan voucher ni boleh terus tebus barang Amway. Contoh nak beli barang harga RM40. Jadi bayar pakai voucher RM20 dan bayar pakai akaun bank RM20.

 • Tidak boleh jual barang Amway

Jadi APC ni tak boleh nak menjual barang dari Amway. Kalau jual senyap-senyap pun dapat untung je, bonus lain tak dapat. Rugi masa je. Sebab kebanyakan yang jadi APC ni pengguna barang Amway.

 • Terhad 3 unit barang yang sama

Kalau nak order barang tu terhad 3 unit je. Contoh nak beli deodorant Amway. Boleh beli 3 je. Tak boleh lebih dari 3.

 • Dapat Ampoint

Ampoint ni macam setiap pembelian sebanyak Rm250 = RM1 (Tiada expire date selagi ahli) dimana RM1 pembelian = 1 AM Point

Amacam. Dah jelas pasal APC Amway?

Kelebihan ABO Amway

Sebagai seorang ABO Amway, Aewin suggest untuk korang jadi ABO terus. Sebab banyak kelebihan ABO berbanding APC. Meh Aewin cerita pasal kelebihan sebagai ABO Amway

 • Daftar RM60

Ye. Untuk jadi ABO yuran daftar dia RM60 setahun. Memang lagi mahal dari yuran APC tapi banyak kelebihan dia.

 • Boleh beli dengan harga ahli

Sama macam APC, boleh beli barang Amway dengan harga ahli. Dapat jimat dah disitu

 • Dapat voucher RM120 bila daftar

Dengan voucher ni boleh terus tebus barang Amway. Contoh nak beli barang harga RM50. Jadi bayar pakai voucher RM20 dan bayar pakai akaun bank RM30. Nak beli barang lagi, guna lagi voucher sampai habis.

 • Income Diwariskan

Walaupun kita dah meninggal dunia, Amway akan tetap buat pembayaran bonus dan sebagainya dekat kita. Best kan. Tinggalkan harta walau dah meninggal dunia

 • Kelas, Seminar

Ni paling best. Dalam Amway ni ada banyak kelas disediakan tau. Samada tentang produk, menjual dan sebagainya. Cuma atas awak samada nak dengar atau tak.

 • Boleh jual dan pakai

Semua barang dalam Amway tu ABO boleh pakai dan jual. Tiada masalah dan tiada limit pembelian. Jual untuk dapat untung dan dapat bonus bulanan dan tahunan.

 • Bonus

Antara yang paling best jadi ABO Amway. Ada banyak bonus boleh dapat. Bonus bulanan, bonus tahunan, bonus pencen, bonus melancong dan sebagainya. Banyak sangattt. Siapa tanak kan. Siapa nak bagi. Pakai barang Amway je dapat bonus. Jual lagilah banyak dapat bonus

Kesimpulan antara APC dan ABO

Amacam. Dah nampak apa beza APC dan ABO Amway? Jadi bagi awak, nak jadi APC ke ABO. Tepuk dada tanyalah diri mana yang berbaloi.

Abo – ahli menjual dan dapat bonus. Ada 14 jenis bonus!! pembelian tidak terhad.

Apc – ahli membeli dengan harga ahli. Beli barang amway kumpul ampoint, pastu tebus. Terhad 3 barang dlm satu-satu masa.

Aewin nak bantu seberapa banyak surirumah untuk tambah pendapatan dari rumah je. Ingat suri rumah juga berhak punya impian.

Jom jadi ahli Amway sekarang juga dan dapatkan manfaat dengan jadi ahli. Aewin mencari 20 wanita yang komited untuk dibantu menjual barang Amway hanya dari rumah. Jom wasap Aewin di +60139561025

Leave a Comment