Apa Yang Bestnya Jadi Ahli Amway

Dengan jadi ahli Amway ni bukan sekadar bisnes malah lebih kepada nak upgrade taraf kesihatan rakyat. Amway tidak bertanding harga malah kualiti. Sesiapa yang selalu guna barangan Amway pasti akan repeat beli lagi.

Terdapat banyak barangan Amway dari bayi, kanak-kanak, mak tengah mengandung, berpantang, kesihatan orang tua dan macam-macam lagi.

Antara barang yang selalu customer beli ni kebanyakannya ialah Allano Lotion, Sabun basuh pinggan dan juga minyak bayi.

Kelebihan Jadi Ahli Amway

ahli amway

Percaya kepada proses dalam Amway. Apa sahaja tindakan yang kita lakukan secara konsisten, akhirnya tindakan tersebut akan berjaya disudahkan. Asalkan kita terus istiqamah. Antara kelebihan menjadi ahli Amway ialah

  • Beli sendiri barangan penjagaan diri dan barangan rumah yang diperakui berkualiti tinggi dengan harga ahli.
  • Kalau jual dekat customer akan dapat untung runcit dalam 20-30% untuk satu barang.
  • Taknak menjual? Beli untuk diri sendiri pun dapat cashback tau.
  • Terdapat lebih dari 400 produk dalam Katalog Amway yang boleh dibeli untuk kegunaan sendiri dan boleh juga dibuat income jika menjual kepada customer.
  • Boleh dapat pendapatan yang berterusan sampai bila-bila kalau dah ada networking.
  • Boleh dapat pencen sekurang-kurangnya RM3000 seawal 2 / 3 tahun selepas join bisnes Amway asalkan konsisten.
  • Pendapatan dari Amway ni kita boleh wariskan kepada anak cucu.
  • Dengan Amway juga boleh melancong dengan percuma dan diberikan duit shopping.
  • Ada14 jenis pendapatan yang boleh kita dapat melalui bisnes Amway dengan menjadi ahli.
  • Dapat join kelas, seminar, tips kesihatan, marketing plan dengan percuma setiap minggu dari mereka yang dah berjaya dengan Amway.
  • Berada dalam circle positif dengan rakan-rakan yang sentiasa bercita-cita untuk berjaya.

Cepat rebut peluang keemasan ni. Dah ramai yang join Amway untuk tambah pendapatan sampingan. Tak perlu buat secara full time, part time juga boleh mengikut kesesuaian masa anda.

Aewin nak bantu seberapa banyak surirumah untuk tambah pendapatan dari rumah je. Ingat suri rumah juga berhak punya impian. Are you with me?

Jom jadi ahli Amway sekarang juga dan dapatkan manfaat dengan jadi ahli.Aewin mencari 20 wanita yang komited untuk dibantu menjual barang Amway hanya dari rumah. Jom wasap Aewin di +60139561025

Kenapa Kena Jadi Ahli Amway

Lalu je dekat Amway Shop dan nak shopping barang Amway tak boleh tau kalau belom jadi ahli Amway APC ataupun ABO. Amway ni kan sangat menjaga privileged ahlinya. Hanya yang berdaftar sahaja boleh datang shopping dekat Amway Shop tau.

Nak daftar pula tak boleh direct dengan Amway, mesti melalui ABO. Mesti kena ada ID ABO. Even kalau awak nak daftar sendiri dekat website pun, awak tetap perlukan nombor ID mana-mana ABO untuk lengkapkan form. Jadi kalau malas nak wasap Aewin boleh je daftar sendiri dan masukkan ID ABO Amway Aewin 1260868 ni.

Kalau nak Aewin bantu, wasap je Aewin di 013 956 1025 atau klik link wasap.my/60139561025/JoinAmway

Sesungguhnya Rezeki itu datang dengan 3 cara. Datang sebab kamu cari, datang sebab Allah nak bagi, dan datang sebab kamu pernah memberi.

Leave a Comment