Personal Collection Malaysia

Personal Collection merupakan syarikat jualan lansung no 1 di Filipina. Personal Collection ni mula masuk ke Mlaaysia pada Februari 2023. Masih baru lagi dan masih bertatih.

Apapun Personal Collection bakal menjadi no 1 di Malaysia kerana terdapat 36 produk di Malaysia dan masih ada lagi yang akan dan bakal masuk ke Malaysia.

Apa Itu Personal Collection

Kalau diikutkan Personal Collection ni dah ada selama 20 tahun bermula hanya dengan 8 ahli sahaja. Kini ahli personal Collection sudah meningkat sebanyak 1 juta ahli dengan pengasasnya Willie Evangelista seorang rakyat Filipina.

Walaupun ia dari Filipina namum produknya semua dikilangkan di Korea, Europe dan France.

Kesemua produk Personal Collection adalah halal kerana ia diperbuat dari sumber asli. Jangan bimbang.

Produk Personal Collection

Produk Personal Collection

Antara produk yang ada dalam Personal Collection ialah penjagaan rumah, penjagaan peribadi, penjagaan kesihatan, peralatan rumah dan juga minyak pati.

Saya akan kongsikan produk Personal COllection di lain artikel ok.

Bonus Personal Collection

Kadar keuntungan setiap produk juka kita menjual sendiri ialah 25% malah bukan itu sahaja terdapat banyak lagi keuntungan dengan menjual produk dari Personal Collection yang boleh membawa anda mencapai status bebas kewangan.

Jadilah pengguna atau nak buat bisnes dengan Personal Collection. Semuanya ikut anda. Anda menentukan berapa income yang anda mahu.

Jadi Ahli Personal Collection

Jadi Ahli Personal Collection

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli Personal Collection anda boleh terus daftar di

Klik Sini Untuk Daftar

Lepas siap daftar boleh wasap saya untuk tanya di Info Personal Collection

Kelebihan jadi Ahli Personal Collection

Kelebihan jadi member PC ini ialah anda dapat membeli belah barangan harian di PC dengan harga member. Sebarang point yang terkumpul dari pembelian produk setiap bulan akan dapat cashback berbentuk Ringgit Malaysia.

Harga barangan di PC Tidak Mahal. Malah mampu milik. Kalau jadi member PC beli satu saja produk pun boleh dapat harga member, jangan bimbang.

Apalagi. Jom daftar jadi ahli Personal Collection sekarang juga.

Leave a Comment