Beli Barang Amway di Amway Ipoh Sempena Closing September

Semalam hari terakhir bagi bulan september jadi Aewin singgahla ke kedai Amway di Ipoh untuk beli dan tambah produk Amway untuk dijadikan stok.

Sambil-sambil tu belikan juga barang Amway untuk APC Aewin yang dia kirim. Jadi balik SI nanti bolehla COD dekat dia.

Beli Barang Amway

Sebelum pergi tu, adik dan emak Aewin pun ada kirim barang juga. Jadi sambil-sambil tu belikan lah sekali. Adik kirim allano lotion dengan Cal Mag D emak pula kirim Salmon Omega.

barang amway

Adik tu beli allano sebab nak buat sebagai first aid dekat rumah. Lepastu dia ada lenguh-lenguh sekali so Aewin suggestla untuk makan Cal Mag D.

Kalau korang baca artikel Aewin pasal Cal Mag D sebelum ni mesti korang tau dah khasiat dia untuk lenguh-lenguh ni kan. Memang sangat sesuai.

Allano lotion tu rasanya semua dah tau kebaikan dan kelebihan dia. So far memang 1 rumah wajib ada 1. Banyak sangat manfaat dan kelebihan allano lotion ni.

Kalau salmon omega tu bagus untuk sakit lutut dan merawat kulit breakout. Maklumla ada omega. Mak Aewin beli juga salmon tu sebotol.

Sambil-sambil tu Aewin juga restok deodorant Amway dengan Allano juga. Buat stok dekat rumah. Sambil-sambil tu menjual dekat orang sekitar. Senang nak COD. Sebab barang-barang ni antara ramai yang cari tau.

APC Beli Iron Philips

Alhamdulillah untuk September ni. Kalau korang nak tahu khamis haritu juga ada customer iaitu ms Lily beli iron philips dari Amway ni. Terus Aewin daftarkan dia jadi Ahli Amway APC, sebab lagi jimat kalau jadi ahli.

Dan dia beli buat 6 kali pembayaran. Terus dapat barang tak perlu tunggu habis bayar. Kalau korang nak juga dapatkan boleh je contact Aewin ni. Jangan bimbang. Aewin bantu.

Daftar Ahli Amway

Jadi mana-mana yang nak daftar ahli Amway atau nak beli barang tu boleh la contact Aewin ye.

Aewin sebagai ABO Amway ID 1260868 akan bantu anda. Jangan bimbang. Ni no wasap Aewin ye.

Aewin Amway: Wasap Aewin

Leave a Comment