Daftar Ahli Personal Collection di BINTULU

Selamat datang ke dunia Personal Collection Malaysia, syarikat yang membawa pelbagai produk kegunaan rumah terus kepada anda. Jika anda wanita yang berminat untuk mencuba peluang baru, kami menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada keluarga dengan mendaftar ahli Personal Collection di BINTULU.

Kami sedang mencari-cari ahli Personal Collection untuk kawasan BINTULU bagi meluaskan lagi kebaikan PERSONAL COLLECTION kepada sesiapa yang berada di kawasan BINTULU.

 • Personal Collection adalah syarikat dari Filipina dan telah berada dipasaran selama 20 tahun.
 • Untuk Pasaran Malaysia ia masuk pada Februari 2023.
 • Produk- Produk PC dihasilkan dengan Technology daripada france , europe , korea
 • “Packaging Biogredable”, menjadikan PC antara produk pilihan terkini dimana ia “enviromental friendly” malah “tidak perlu recycle” kerana ia akan terhapus sendiri selepas 5 tahun secara semula jadi.
 • Mempunyai sijil Halal
 • Pakej Ahli Paling Murah Serendah rm 29.90 ( katalog n produk)
 • Keahlian seumur hidup

Mengapa Anda Perlu Daftar Menjadi Ahli Personal Collection?

daftar ahli personal collection
 1. Produk Berkualiti Tinggi

Personal Collection bangga menyediakan produk kegunaan rumah berkualiti tinggi yang merupakan keperluan harian anda. Dari sabun basuh baju, softlan, losyen, ubat gigi, toilet cleaner, syampu, dan lain-lain kami menawarkan pelbagai produk yang pasti dapat menarik minat pelanggan di kawasan BINTULU.

Tak rugi bayar yuran RM29.90 pendaftaran seumur hidup dan dapat beli brg kegunaan peribadi dengan harga member (25% off & 4% cashback)

 1. Peluang Perniagaan yang Menjanjikan

Menjadi ahli Personal Collection bukan sahaja menjadikan anda pelanggan, tetapi juga menjadikan anda usahawan. Jadilah agen Personal Collection di BINTULU dan rasai peluang untuk membina perniagaan yang berjaya. Kami menyediakan pelbagai bahan pengiklanan dan sokongan yang diperlukan untuk anda mencapai kejayaan.

Modal permulaan serendah rm29.90 sahaja seumur hidup if nak jadi dealer. Takde terminate, takde maintainance , takde drop, if jadi dealer akan dapat less 25% setiap barang walaupun 1 barang dan komisyen 19% jika jual sendiri.

 1. Bonus dan Insentif Menarik

Kami percaya setiap usaha patut dihargai. Dapatkan bonus dan insentif menarik dengan mencapai sasaran penjualan tertentu. Semakin aktif anda, semakin banyak manfaat yang anda boleh nikmati.

Daftar Ahli Personal Collection Sekarang

Inilah masanya untuk meraih peluang perniagaan yang menarik dan menjadi sebahagian daripada keluarga Personal Collection di BINTULU. Daftar sekarang dan mulakan perjalanan anda ke arah kejayaan yang gemilang bersama Personal Collection.

Kelebihan menjadi dealer personal collection

 • profit sehingga 25%
 • cashback sehingga 19%
 • keahlian seumur hidup
 • tiada yuran tahunan

Jom wasap Aewin di

Saya alu alukan kedatangan semua sama ada nak jadi ahli untuk kegunaan sendiri mahupun berbisness

Facebook: Aewin
Link daftar: Daftar Personal Collection Online

Leave a Comment